ΑΟ Χαϊδαρίου: «Μαζί γράψαμε ιστορία»
Η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για το δυναμικό παρών που έδωσαν στο γήπεδο του Περιστερίου, στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για τον βροντερό παρών που έδωσαν στο γήπεδο του Περιστερίου στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και βοήθησαν σημαντικά τους παίκτες στην κατάκτηση του τροπαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Μιχάλης Θεοδοσιάδης, όλα τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαϊδαρίου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον φίλαθλο κόσμο του Χαϊδαρίου για τη συγκλονιστική του παρουσία στον τελικό Κυπέλλου, στο Στάδιο Περιστερίου. Οι περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι της ομάδας μας, κατέκλυσαν κάθε σημείο της κερκίδας που μας είχε παραχωρηθεί, γέμισαν σχεδόν όλο το χώρο των επισήμων και ανάγκασαν τη διοργανώτρια αρχή να ανοίξει και νέα θύρα για να μπορέσουν οι φίλαθλοί μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα και στο τέλος να πανηγυρίσουν αυτή την τεράστια επιτυχία. Όλοι μαζί γράψαμε ιστορία. Σας ευχαριστούμε».