ΑΟ Κερατέας: Έναν πόντο για να σφραγίσει την άνοδο

Ο ΑΟ Κερατέας χρειάζεται έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική

ΑΟ Κερατέας: Έναν πόντο για να σφραγίσει την άνοδο

Μία ανάσα πριν από την άνοδό του στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο ΑΟ Κερατέας. Η ομάδα των Μεσογείων πέρσι έχασε στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα από τον Αστέρα Βάρης, αλλά φέτος ολοκλήρωσε αήττητος της υποχρεώσεις του στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ. Τώρα στα μπαράζ ανόδου που δίνουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων όλης της χώρας, βρίσκεται μία ανάσα από την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟ Κερατέας μετά το τρίποντο στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Θύελλα Χαλκειού έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χρειάζεται έναν πόντο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν είτε κάποιο ευνοϊκό αποτέλεσμα σε μία σειρά από άλλα παιχνίδια για να εξασφαλίσει το ένα από τα τρία εισιτήρια στον όγδοο όμιλο.

Είναι ευνόητο ότι στις τάξεις της ιστορικής ομάδας υπάρχει ανυπομονησία και στη δημοσίευση που έχει αναρτηθεί στα σόσιαλ μίντια του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Ένας βαθμός για τη μεγάλη επιστροφή. Έναν βαθμό θέλει η ομάδα μας στον αγώνα με τον Αιγέα Πλωμαρίου για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Γ' Εθνική».