Παναργειακός: Έδωσε τα χέρια με τον Βαζάκα

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναργειακού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα για την ανανέωσης της συνεργασίας τους

Παναργειακός: Έδωσε τα χέρια με τον Βαζάκα

Μαζί θα πορευθούν στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Παναργειακός και ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Βαζάκας. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον θεωρούν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας μετά από 27 χρόνια και αποφάσισαν να του εμπιστευθούν τις τύχες της ομάδας και την καινούργια σεζόν.

Η διοίκηση Τσιόρδα έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του επιτυχημένου προπονητή αποφάσισε να βάλει πρόωρα τέλος στις σειρήνες, διατηρώντας τον Βαζάκα στο πόστο του. Μάλιστα υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένει η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το θέμα θα κλείσει και τυπικά μετά την γενική συνέλευση του συλλόγου, οπότε ο Παναργειακός θα έχει ολοκληρώσει τι διαδικασίες για την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ.

Ο Βαζάκας εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει με τους ανθρώπους της ομάδας τις συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ και σε πρώτη φάση θα υπάρξουν επαφές με τους παίκτες που οδήγησαν τους «λύκους» στη Super League 2. Αμέσως μετά το βάρος θα πέσει στην απόκτηση έμπειρών κυρίως ποδοσφαιριστών, ώστε η ομάδα του Άργους να έχει καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.