Ολυμπιακός: Τι αλλάζει στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία και την Τετάρτη (5/2) θα δηλώσει τη νέα του ευρωπαϊκή λίστα. Τι θα αλλάξει σε αυτήν σε σχέση με την League Phase.

Ολυμπιακός: Τι αλλάζει στην ευρωπαϊκή λίστα

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και την Τετάρτη (5/2) τα κλαμπ που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα πρέπει να δηλώσουν τη νέα ευρωπαϊκή τους λίστα. Έτσι και στον Ολυμπιακό την ημέρα της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα δηλώσουν τη λίστα για τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Europa League.

Δεν είναι και λίγες οι αλλαγές που έχουν γίνει και αυτές αφορούν περισσότερο σε αποχωρήσεις παρά σε προσθήκες. Ας δούμε, όμως, τι έχει αλλάξει σε σχέση με την αρχική λίστα των Πειραιωτών.

Από τους «ερυθρόλευκους» αποχώρησε ο Ανδρέας Ντόη (2 συμμετοχές στο Europa League με 24 λεπτά), ο οποίος συνεχίζει στην Ρίο Άβε. Ο Απόστολος Αποστολόπουλος (1 συμμετοχή στο Europa League με 45 λεπτά) μετακόμισε στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό. Ο Γουίλιαν που έμεινε ελεύθερος και είχε κάνει 4 συμμετοχές στο Europa League με 149 λεπτά. Δανεικός αποχώρησε για τη Μπόχουμ και ο Γιώργος Μασούρας με 4 συμμετοχές και 122 λεπτά.

Έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να προσθέσει μόνο τρεις παίκτες στη νέα λίστα όσους δηλαδή καινούριους έχει στον Ρέντη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Αντρέ Όρτα, ο Λουίς Πάλμα και ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι είναι οι παίκτες που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο συν τον Γεφτέ Μπετανκόρ που έμεινε δανεικός στον Πανσερραϊκό. Η λογική λέει ότι και οι τρεις θα δηλωθούν στη λίστα του Europa League, αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι υπέρ να έχει παίκτες στον Ρέντη που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κάποια διοργάνωση.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110