Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Ζέλσον

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΛΜΕ: Ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Μάλμε.

Ολυμπιακός: Το κίνητρο του Ζέλσον

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Ζέλσον Μαρτίνς σκόραρε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν Αύγουστος του 2021 όταν είχε πετύχει γκολ στο 3-1 της Μονακό επί της Σπάρτα Πράγας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ένα από τα κλειδιά του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μάλμε. Είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο περιμένει πολλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο επιθετικό κομμάτι. Έλειψε από τον αγώνα των Πειραιωτών με τον Λεβαδειακό όπως είχε λείψει πολύ από την πρεμιέρα με τη Λιόν.

Από τον Μαρτίνς ο Βάσκος προπονητής έχει την απαίτηση να δώσει ταχύτητα στην επίθεση του Ολυμπιακού και να κάνει πιο απρόβλεπτη την ομάδα του. Εκτός από αυτό, βέβαια θέλει και γκολ από έναν παίκτη που στο ξεκίνημα της σεζόν έδειχνε ικανός να αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ζέλσον και στη συνέντευξη Τύπου έδειξε αποφασισμένος δηλώνοντας ότι μένει πίσω η απώλεια με τον Λεβαδειακό και πως το μυαλό όλων είναι πως θα έρθει η νίκη επί της Μάλμε. Το κίνητρο είναι διαφορετικό για τον ίδιο και τους συμπαίκτες, αλλά εκείνος έχει ένα επιπλέον. Θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την τριετία χωρίς ευρωπαϊκό γκολ και το ιδανικότερο είναι να το κάνει σε ένα εκτός έδρας ματς που θα δώσει στην ομάδα του ακόμα τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για την προσπάθεια που κάνει να μπει στην πρώτη οχτάδα. Και ο ίδιος πλέον παραδέχεται ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει ένα ματς…