Ζέλσον: «Σκεφτόμαστε μόνο πως να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς-Αισθάνομαι πολύ καλά»

Όσα δήλωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Ζέλσον: «Σκεφτόμαστε μόνο πως να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς-Αισθάνομαι πολύ καλά»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ανέφερε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Σουηδούς, αλλά στόχος είναι μόνο η νίκη, ενώ κι ο ίδιος αισθάνεται καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως περιμένεις το παιχνίδι με τη Μάλμε σε μία δύσκολη έδρα και ειδικά μετά το ματς με τον Λεβαδειακό;

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Πρέπει να μπούμε με σκοπό να το κερδίσουμε. Αυτό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έχει σημασία και δεν το σκεφτόμαστε. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι τρεις βαθμοί και πως θα τους κερδίσουμε.

Με τη Μπράγκα ήσουν εξαιρετικός και η Μάλμε παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού που ταιριάζει στα δικά σου χαρακτηριστικά;

Μου αρέσει να παίζω σε όλα τα ματς και όλα θέλω να είμαι το ίδιο καλός. Σε κάποια ματς δεν βγαίνει τόσο πολύ, αλλά σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Προέρχεσαι από έναν τραυματισμό θα θέλαμε να μας πεις σε κατάσταση βρίσκεσαι. Επίσης έχεις να σκοράρεις στην Ευρώπη από το 2021 αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα;

Νιώθω πολύ καλά προπονήθηκα καλά με την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που θέλω είναι νιώθω καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν νιώσω καλά τότε το γκολ θα έρθει.

Τι διαφορετικό μπορούμε να περιμένουμε από εσάς σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Λιόν και Μπράγκα;

Η ιδέα του παιχνιδιού μας είναι ίδια ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Ωστόσο η διαφορά με τη Μπράγκα είναι ότι παίζαμε εντός έδρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως με τη Μπράγκα.