Μουρίνιο: «Μόνο για ένα ματς αντίπαλος με Γιουνάιτεντ»

Η Φενερμπαχτσέ παίζει την Πέμπτη (24/10) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ξεχνά το παρελθόν του. 

Μουρίνιο: «Μόνο για ένα ματς αντίπαλος με Γιουνάιτεντ»

Η Φενερμπαχτσέ παίζει την Πέμπτη (24/10) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα μεγάλο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Europa League με κεντρικό πρόσωπο τον Ζοσέ Μουρίνιο που έχει παρελθόν στην αγγλική ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια, ευχήθηκε να βγει η ομάδα από την κρίση, είπε με χιούμορ ότι εάν τιμωρηθεί η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσει μετάλλιο πρωταθλητή και ανέφερε ότι αντίπαλος με την Γιουνάιτεντ θα είναι μόνο για 90 λεπτά. Την έχρισε φαβορί μαζί με την Τότεναμ για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Έφυγα με ένα καλό συναίσθημα για τον σύλλογο και τους οπαδούς του και θέλω το καλύτερο για αυτούς. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά γι 'αυτούς, δεν είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Διατηρούν πίστη στον προπονητή, υποστηρίζοντας τον. Αυτό σημαίνει σταθερότητα και εμπιστοσύνη, δίνοντάς του προϋποθέσεις για να διατηρήσει τη δουλειά του. Θα τα καταφέρουν αργά ή γρήγορα. Ελπίζω μια μέρα, να επιστρέψω στην Premier League και να γίνουν οι αντίπαλοί μου. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο οι αντίπαλοί μου για έναν αγώνα», τόνισε ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ που ψάχνει βαθμούς στη διοργάνωση μετά το άσχημο ξεκίνημά της.