Europa League: Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα εθνικά τους πρωταθλήματα

Πως τα πήγαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού από τη League Phase του Europa League στα εθνικά τους πρωταθλήματα

Europa League: Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα εθνικά τους πρωταθλήματα

Στο 1-1 έμεινε η Μάλμε για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας. Πρόκειται για τη δεύτερη σερί ισοπαλία της πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη League Phase του Europa League (24/10, 22:00). Η προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» παραμένει παρόλα αυτά στην κορυφή της βαθμολογίας παρά τα τελευταία ανεπιτυχή της αποτελέσματα.

Στη Γαλλία η Λιόν έκανε την τρίτη σερί της νίκη επικρατώντας εντυπωσιακά με 0-4 της Χάβρης, ενώ έχει ανέλθει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Στεάουα στο ντέρμπι του Βουκουρεστίου επικράτησε της Ντιναμό με 0-2 και έκανε έτσι την τρίτη της συνεχόμενη νίκη ενώ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Στην Ολλανδία η Τβέντε ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 στο εκτός έδρας ματς με τη Βάαλβικ και παρέμεινε στην 6η θέση της κατάταξης, ενώ στο Αζερμπαϊτζάν η πρωτοπόρος Καραμπάγκ πέρασε «αέρας» από την έδρα της Καπάζ με 0-5.

Για το Κύπελλο Πορτογαλίας, Μπράγκα και Πόρτο πέρασαν στην φάση των «16» αφού επικράτησαν κόντρα σε Ντεζέμπρο με 1-2 και Σιντρένσε με 0-3 αντίστοιχα.