Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Πιρόλα και Ζέλσον ενόψει Μπράγκα - Τι ισχύει με Μασούρα

Σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες του Ολυμπιακού, Ζέλσον Μάρτινς και Λορέντζο Πιρόλα. Η ξεχωριστή περίπτωση του Γιώργου Μασούρα.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Πιρόλα και Ζέλσον ενόψει Μπράγκα - Τι ισχύει με Μασούρα

Διαθέσιμοι αναμένεται να είναι για το παιχνίδι με την Μπράγκα (3/10, 19:45) οι Ζέλσον Μάρτινς και Λορέντζο Πιρόλα που απουσίασαν από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τον Ιταλό αμυντικό, απέφυγε την θλάση, αφού αποκόμισε τραυματισμό από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League.

Από την άλλη η επιστροφή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα του Ζέλσον αποτελεί έκπληξη. Ο εκ των βασικών εξτρέμ φέτος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχασε και την αναμέτρηση με τη Λιόν, μετά από μυϊκό τραυματισμό που είχε στον αγώνα με τον Άρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, ιατρικά η εικόνα του είναι καλή και μένει μόνο να δούμε αν ο Ισπανός τεχνικός θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τους Πορτογάλους.

Αναφορικά με την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις, όμως εμφανίζεται ανέτοιμος ακόμα. Τι επόμενες ημέρες θα παρθεί και γι αυτόν η απόφαση αν θα είναι στην αποστολή, για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς.