Σαζ: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference League»

ΛΙΟΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πιέρ Σαζ εκθείασε τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Λιόν την Πέμπτη (26/9, 22:00).

Σαζ: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference League»

Πρόκληση χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (26/9, 22:00) ο προπονητής της Λιόν. Ο Πιέρ Σαζ συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την περσινή κατάκτηση του Conference League και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να πάει μακριά στο Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λιόν:

Για το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ: «Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί».

Για τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Αυτό που έχει σημασία για εμένα, είναι να συμβεί αυτό στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότερο».