Ολυμπιακός: Πώς να τον ξεχάσει ο Λακαζέτ...

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ περιμένει τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Λιόν και θυμάται το ιστορικό πάθημα του αποκλεισμού του με την Άρσεναλ από την πειραϊκή ομάδα. 

Ολυμπιακός: Πώς να τον ξεχάσει ο Λακαζέτ...

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι της Λιόν με τον Ολυμπιακό για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ που είχε υποστεί μαζί με τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ το ιστορικό κάζο του αποκλεισμού στο Emirates στις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Όταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε υπογράψει μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες του Ολυμπιακού στο φινάλε της παράτασης.

Ο Γάλλος άσος της Λιόν είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο της παράτασης, είχε δει τον Ομπαμεγιάνγκ να ισοφαρίζει το γκολ του Σισέ, αλλά στο τέλος είχε φύγει και αυτός όπως και όλοι οι σταρ της Άρσεναλ ταπεινωμένος από την ανατροπή των «ερυθρόλευκων» και το χρυσό γκολ του Μαροκινού επιθετικού. Ο Λακαζέτ ήταν αυτός που μία εβδομάδα νωρίτερα είχε σκοράρει για την Άρσεναλ στο 0-1 του Φαλήρου, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί εκείνο το γκολ.

Μια χρονιά αργότερα είχε παίξει για δύο λεπτά αλλαγή στο Ολυμπιακός -Άρσεναλ 1-3, ενώ ήταν πάλι στον πάγκο όταν ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά στο Λονδίνο με 1-0 με το γκολ πάλι από τον Ελ Αραμπί και ξανά από ασίστ του Γιώργου Μασούρα.