Μπράγκα: Επιστροφή Όρτα και Καρβαλιάλ στο Φάληρο

Η Μπράγκα είναι μία εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο League Phase του UEFA Europa League.

Μπράγκα: Επιστροφή Όρτα και Καρβαλιάλ στο Φάληρο
andre orta

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στο League Phase του UEFA Europa League. Ένας εξ αυτών είναι η Μπράγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να την υποδέχονται στο Καραϊσκάκης.

Η Μπράγκα έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια στην πρώτη τετράδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μπορεί να είναι ακόμη πίσω από τις 3 παραδοσιακές δυνάμεις (Σπόρτινγκ, Μπενφίκα, Πόρτο), κάνει συνεχώς βήματα προόδου.

Πέρσι έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του UEFA Champions League, αποκλείοντας στα playoffs τον Παναθηναϊκό.

Πολλά γνωστά ονόματα στην ομάδα της Πορτογαλίας, με πρώτον από όλους τον προπονητή της. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αντικατέστησε τον Κάρλος Σόουζα μετά το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να έχει επαναφέρει μια σχετική ηρεμία στον σύλλογο.

Αρχηγός και κορυφαίος παίκτης της ομάδας είναι ο Ρικάρντο Όρτα, με τον αδερφό του, Αντρέ Όρτα να παραμένει στο ρόστερ μετά από εισήγηση του Καρβαλιάλ. Τέλος, στο ρόστερ βρίσκεται κι άλλος ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε σκοράρει πέρσι στο ΟΑΚΑ, στην νίκη με 1-0 της ομάδας του.