Κουλιεράκης: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Ο Κώστας Κουλιεράκης παραχώρησε δηλώσεις μετά το τελευταίου του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Κουλιεράκης: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Κουλιεράκης, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς με 4-0.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας πως ο σύλλογος ήταν και θα είναι το σπίτι του. Ο Έλληνας αμυντικός ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες από τη Βόλφσμπουργκ.

Αρχικά δήλωσε: «Είναι πολλές οι σκέψεις, ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα μεγάλης χαράς, ικανοποίησης, συγκίνησης. Και μια στεναχώρια γιατί σκέφτηκα ότι ήρθα εδώ πριν πολλά χρόνια, μικρό παιδί... Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν αυτό που έζησα σήμερα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι.

Γυαλίζουν τα μάτια μου, ε; Γυάλιζαν τα μάτια μου στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά συγκρατήθηκα. Πολύ κοντινό να κλάψω δεύτερη φορά... Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, θα δούμε. Δεν ξέρω με τι μαντινάδα θα μπορούσα να αποχαιρετήσω».

Για το εάν θεωρεί πως θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μελλοντικά ο ίδιος απάντησε: «Εννοείται, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι το σπίτι μου.Ήρθα για να παίξω στην πρώτη ομάδα και να κερδίσω τίτλους. Φεύγοντας έχω κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή (η σημερινή), πολύ συναισθηματική. Αυτό που κράτησα ήταν η αγάπη που εισέπραξα σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντική, η αγάπη των οπαδών».

Όσον αφορά την φάση του πέναλτι, εκείνος δήλωσε: «Ρώτησα τον προπονητή να το εκτελέσω, μου είπε εννοείται. Ήθελε και ο Τσάλοβ, προφανώς σκέφτηκα ότι εγώ θα φύγω, αυτός θα μείνει και ήθελα να το εκτελέσει εκείνος, να το βάλει για να πάρει ψυχολογία γιατί θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα φέτος. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται».