Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποθέωσε Πελίστρι ο Τεν Χαγκ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του φουλ ντεμπούτο του Φακούντο Πελίστρι απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις, αφού ο 21χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης για τα προημιτελικά του Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποθέωσε Πελίστρι ο Τεν Χαγκ

Ο Φακούντο Πελίστρι ξεκίνησε στη δεξιά πτέρυγα και ολοκλήρωσε όλο το 90λεπτο κατά τη διάρκεια της νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 στο Estadio Benito Villamarin, που της έδωσε συνολική νίκη με 5-1 επί της Ρεάλ Μπέτις.

"Πρόκειται για την απόδοση της προπόνησης, τον βλέπεις να προοδεύει, να γίνεται πιο δυνατός", δήλωσε ο Έρικ τεν Χαγκ. "(Είχε) ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Λιντς, την Μπέτις (στο πρώτο παιχνίδι). Το να ξεκινήσει είναι πιο δύσκολο.

Αλλά όταν το παιχνίδι προχωράει έχει πίστη, βλέπεις τις ικανότητές του, τις ντρίμπλες, τις σέντρες, τα τρεξίματα πίσω, την άμυνα. (Έκανε) τη δουλειά του.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του".

Ο Πελίστρι μεταπήδησε στη Γιουνάιτεντ τον Οκτώβριο του 2020 από την ουρουγουανική Πενιαρόλ. Την πρώτη του μιάμιση σεζόν στην Γιουνάιτεντ την πέρασε ως δανεικός στην Αλαβές της La Liga.