Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί των νοκ άουτ του Europa League

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί μεγάλη απειλή για την Αταλάντα, αφού οι Ιταλοί γνωρίζουν πως τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει μεγάλες ζημιές στα νοκ άουτ ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί των νοκ άουτ του Europa League

Το τελευταίο διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να κάνει μία διαχείριση των δύο επιθετικών του, όμως, στις προτιμήσεις του έχει προβάδισμα ο Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ένα… κλικ πιο μπροστά από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τουλάχιστον στον τρόπο με τον οποίο τους χρησιμοποιεί.

Εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη στο αποψινό (17/2) παιχνίδι ο Μαροκινός είναι ο παίκτης που θα πάρει φανέλα βασικού. Τον Ελ Αραμπί θα εμπιστευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού και με την ΑΕΚ το τελευταίο δεκάλεπτο που χρησιμοποιήθηκε έκανε αρκετά καλή δουλειά στην επίθεση με αποκορύφωμα την κάθετη στον Ονιεκούρου.

Ο 35χρονος επιθετικός μπορεί να έχει… γκίνια το τελευταίο διάστημα, όμως, δεν παύει να είναι ένας παίκτης που έχει πάρει πάνω την ομάδα του Πειραιά σε κρίσιμα ματς της Ευρώπης. Είναι ένας φορ που μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Φεβρουάριος άλλωστε είναι ένας μήνας που του πάει του Ελ Αραμπί στην Ευρώπη. Για να είμαστε και πιο σωστοί του πηγαίνουν πολύ τα νοκ άουτ ματς στην Ευρώπη αυτή την εποχή. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκει δίχτυα και έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε σημαντικές προκρίσεις.

Πέρσι σκόραρε στο 4-2 επί της Αϊντχόφεν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Πέτυχε το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ, ενώ σκόραρε στο 1-0 επί των "κανονιέρηδων", στο Λονδίνο. Τη σεζόν 2019-2020 έχει πετύχει το ιστορικό γκολ επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο με το οποίο οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση, ενώ είχε πετύχει το γκολ στο 1-1 με τη Γουλβς στο Φάληρο.