Daily Mail για Τούχελ: «Μαύρη μέρα για την Αγγλία»

Σκληρή κριτική από την εφημερίδα Daily Mail στην αγγλική Ομοσπονδία για την απόφαση να προσλάβει τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο των «λιονταριών».

Daily Mail για Τούχελ: «Μαύρη μέρα για την Αγγλία»

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται να έχουν απομείνει πλέον για την οριστικοποίηση της πρόσληψης του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Δημοσιεύματα στο Νησί υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία, με τον Γερμανό να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2026 και να διαδεχτεί επίσημα τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ.

Βέβαια, η εφημερίδα «Daily Mail» δεν είδε θετικά αυτή την εξέλιξη και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο επικρίνει την απόφαση της Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για «μαύρη μέρα» στην εθνική ομάδα.

«Τώρα έχουμε τον Τόμας Τούχελ, έναν Γερμανό με αμφισβητήσιμο προπονητικό υπόβαθρο. Ο (σ.σ. υπηρεσιακός προπονητής) Λι Κάρσλεϊ δεν ήταν προφανώς ο κατάλληλος άνθρωπος, αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Και τι λέει αυτό για το αγγλικό προπονητικό σύστημα; Πόσο προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο. Θα ακολουθούσαν αυτή την προσέγγιση η Ισπανία ή η Γαλλία;

Μπορεί να κάναμε μια εξαίρεση για τον πανίσχυρο Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά τώρα αυτή είναι μια μαύρη μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», σημειώνει σχετικά.