Ρότα: «Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας τον Τζορτζ...»

Ο Λάζαρος Ρότα μιλώντας μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας δήλωσε ότι περίμενε ότι η Eθνική θα βρίσκεται σ' αυτή την θέση (1η με νίκες σ' ισάριθμα ματς) στον όμιλο του Νations League ενώ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ δεν θέλησε να πει πολλά πέραν του ότι «Θα παίζουμε πάντα για τον φίλο μας...»

Ρότα: «Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας τον Τζορτζ...»

Koυρασμένος αλλά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Λάζαρος Ρότα στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία

Ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας είπε για το 2-0 και τις 4 νίκες σ' ισάριθμα ματς, που έχει φέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικεφαλής του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας, πάνω από την Αγγλία ότι το ..περίμενε!

«Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι Αν δεν το περίμενα δεν θα ήμουν εδώ. Κανείς δεν έρχεται στην εθνική ομάδα γιατί τίποτα άλλο από το να κερδίσει»

Όσο για το τι έχει αλλάξει επί των ημερών Γιοβάνοβιτς δεν θέλησε να μπει σε συγκρίσεις με τους προκατόχους του: «Δεν θα με βάλετε σε μια τέτοια κουβέντα. ο κοούτς κάνει καλή δουλειά, ασχολείται με το γκρουπ. Η εικόνα τα λέει όλα...»

Ούτε για την αφιέρωση της νίκης στον Τζορτζ Μπάλντοκ θέλησε να πει πολλά: «Καλό είναι να μην μιλάμε πολύ γι αυτό. Είναι κι η οικογένεια του... Εμείς πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας. Τίποτα άλλο»

Τέλος για τον κόσμο και τη βοήθεια που έδωσε είπε: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο και μην με παρεξηγήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά η εθνική είναι άλλο μέγεθος. Ήταν ανατριχισατικό όλο αυτό...»