Εθνική ομάδα: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για το ματς με την Αγγλία

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10/10) την Αγγλία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ένα δίλλημα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Εθνική ομάδα: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για το ματς με την Αγγλία

Το δυσκολότερο παιχνίδι της στο Nations League θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης (10/10) η Εθνική μας ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο Γουέμπλεϊ την Αγγλία. Τα «λιοντάρια» είναι φιναλίστ στα δύο τελευταία Euro και στόχος τους είναι να κάνουν το δύο στα δύο.

Παρόμοιο στόχο έχει και η εθνική μας ομάδας που έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Ο Σέρβος προπονητής δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα κάνει μία και αυτή αφορά στον Ιωαννίδη που τραυματίστηκε στο ντέρμπι «αιωνίων» την περασμένη Κυριακή.

Στη θέση του επιθετικού του Παναθηναϊκού αναμένεται να ξεκινήσει ο Παυλίδης, ενώ υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Δουβίκας, αλλά με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Κατά τα άλλα ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία και στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσει με Τσιμίκα, Ρότα στα δύο άκρα και Μαυροπάνο, Κουλιεράκη στα στόπερ.

Ακόμα δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει τη δυάδα που θα ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή με τους Μάνταλο, Κουρμπέλη, Σιώπη και Ζαφείρη να διεκδικούν τις θέσεις. Όσον αφορά στην τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό φαβορί είναι οι Μασούρας, Μπακασέτας και Τζόλης.