Εθνική: Χαίρονται όλοι με Φώτη, Τζόλη και... Μανόλη!

Συνεχίζει με το δεξί (με γκολάρες με το... αριστερό) η Εθνική, αλλά εκτός από τους σούπερ επιθετικούς της έχει μεγάλη ανασταλτική δύναμη στο πλάνο Γιοβάνοβιτς.

Εθνική: Χαίρονται όλοι με Φώτη, Τζόλη και... Μανόλη!

Με το δεξί συνεχίζει η Εθνική βάζοντας υπέροχα γκολ με το... αριστερό όπως αυτά του Φώτη Ιωαννίδη και του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος έκανε εκρηκτική εμφάνιση και έβαλε ακόμη πιο δύσκολα για τις επόμενες επιθετικές επιλογές στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ολόκληρος Παυλίδης και μπαίνει αλλαγή στο τέλος, ο Δουβίκας καθόλου, ο Γιακουμάκης είναι εκτός κλήσεων. Κι ο Μασούρας τραυματίας. Δεν το είχαμε και πολλές φορές αυτό το πολυτελές γκρουπ στην επίθεση.

Αλλά αξίζουν εγκώμια και για τους αμυντικούς αυτής της ομάδας. Ο Μανόλης Σιώπης ήταν ως συνήθως παντού και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε στο γήπεδο προσφέροντας ευχέρεια δράσης στον Τάσο Μπακασέτα (αυτός πάντα είναι εγγυητής δημιουργίας). Ο Μπουχαλάκης όσο αντέχει γιατί δεν έχει παιχνίδια, δικαιώνει τον Γιοβάνοβιτς για την εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ελέγχει ένα παιχνίδι. Οι μπακ δεν βγήκαν πολύ μπροστά όσο σε άλλα ματς, αλλά ήταν άξιοι συμπαραστάτες των Μαυροπάνου και Κουλιεράκη. Ο Τσιμίκας είχε κάποια θέματα με τον καλύτερο παίκτη των Ιρλανδών, αλλά και πολλές φορές τον σταμάτησε από επικίνδυνες καταστάσεις.

Είναι μία ομάδα που έχει σχέδιο και ταλέντο. Έχει και μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, ειδικά σε ενέργεια στην επιθετική πίεση, σε κατοχή μπάλας και σε διάρκεια καλής απόδοσης. Από τον Γιοβάνοβιτς μπορούμε να περιμένουμε πολλά στη συνέχεια, όταν και ο ίδιος θα έχει προσαρμοστεί καλύτερα. Από τους παίκτες επίσης. Τώρα θα επιστρέψουν στα πρωταθλήματά τους και σε όποιες καλές ή κακές στιγμές αυτά τους προσφέρουν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ανυπομονούν όλοι για το επόμενο ραντεβού, τον άλλο μήνα.

Κι όχι μόνο επειδή είναι στο Γουέμπλεϊ...