Χαμός στην Εθνική Κοσόβου «Θα σας σπάσω τα πόδια, θα σας καταστρέψω την καριέρα!»

Απίθανα πράγματα στην εθνική Κοσόβου! Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Κοσόβου φέρεται να απείλησε τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας.

Χαμός στην Εθνική Κοσόβου «Θα σας σπάσω τα πόδια, θα σας καταστρέψω την καριέρα!»

Χαμός στην Εθνική Κοσόβου, με τρεις παίκτες να φέρεται πως απειλήθηκαν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ μετά την ήττα με 0-3 από την Ρουμανία στην πρώτη αγωνιστική του UEFA Nations League.

Την ίδια νύχτα, τρεις Κοσοβάροι παίκτες, οι Εντόν Ζεγκρόβα, Αριανέτ Μούριτς και Φλορέντ Μουσλίγια, αποφάσισαν να βγουν για να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας. Παρόλο που δύο μέρες αργότερα η ομάδα τους είχε νέο αγώνα για τη διοργάνωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τα «ακούσουν» από τον προπονητή της εθνικής, Φράνκο Φόντα, και να μείνουν εκτός αποστολής στη νίκη της ομάδας τους επί της Κύπρου με σκορ 4-0.

Πέρα την απόφαση αυτή του προπονητή, το θέμα δεν έχει σταματήσει εκεί. Τα ΜΜΕ του Κοσόβου μεταφέρουν πως ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Αγκίμ Αντέμι, απείλησε τους τρεις ποδοσφαιριστές εκείνο το βράδυ: «Θα σας σπάσω τα πόδια, θα σας καταστρέψω την καριέρα!».

Μια φράση την οποία μάλιστα επιβεβαίωσε ένας από τους ποδοσφαιριστές σε δημοσιογράφο, αν και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Αντιμέτωπος με αυτές τις κατηγορίες, ο ίδιος ο Αντέμι, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του:

«Πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται σεβαστή η εθνική ομάδα . Η απόφαση για αποβολή ελήφθη από τον προπονητή. Ο λόγος είναι ότι έφυγαν χωρίς άδεια αργά το βράδυ».

Πλέον, η κατάσταση είναι στα χέρια της Ομοσπονδίας, η οποία θα αποφασίσει εάν θα επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις στους τρεις παίκτες που έχουν ήδη επιστρέψει στους συλλόγους τους και αναμένουν τις εξελίξεις.