Εθνική Νέων: Ισόπαλη 1-1 με την Κ-19 του Ολυμπιακού

Η Εθνική Νέων και ο Ολυμπιακός Κ-19 αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1) σε φιλικό στον Ρέντη. 

Εθνική Νέων: Ισόπαλη 1-1 με την Κ-19 του Ολυμπιακού

Φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro έδωσε η Εθνική Νέων υπό το νέο ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Μόρα με την ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού. Το ματς έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ όταν στο 70′ ο Γιουσούφ μετά από πίεση έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Εθνικής, έδωσε στον Λίγδα και σε κενή εστία έκανε το 1-0. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά με τον Καλαϊτσίδη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 85′ με τον Καρκατσάλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Κουράκλης, Σκουρόπουλος, Ρολάκης, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Πλης, Γιουσούφ, Φλούδας, Σούφκα, Τουφάκης, Φράγκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Φίλης, Γιωτόπουλος, Στάντζος, Κτενάς, Βασιλακόπουλος, Τζαμαλής, Μιχαηλίδης, Λίγδας, Καμπαγιοβάνης.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ(Β. Μόρας): Γεωργακόπουλος, Κουπένος, Αλαφάκης, Μπαταούλας, Μαρουτσής, Ανδρικόπουλος, Μπρέγκου, Παναγιωτακόπουλος, Τσιούγγαρης, Γαλιάτσος, Κωστούλας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλτσάς, Κοσίδης, Λιατσικούρας, Μύθου, Μπέλερης, Πλειώνης, Καλαϊτσίδης, Πνευμονίδης, Πολυκράτης, Αδαμάκης, Πολιτάκης, Αγγελάκης, Δεληανίδης.