Εθνική: Αύριο (1/8) ανακοινώνεται ο Γιοβάνοβιτς – Η επιστροφή στο Καραϊσκάκη και το προπονητικό

Η Εθνική Ελλάδας περνάει και επίσημα στην επόμενη μέρα με την ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική της ηγεσία να αναμένεται αύριο (1/8). Δρομολογείται η επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης», φημολογείται πως προχωρά η κατασκευή προπονητικού κέντρου.

Εθνική: Αύριο (1/8) ανακοινώνεται ο Γιοβάνοβιτς – Η επιστροφή στο Καραϊσκάκη και το προπονητικό

Η Εθνική Ελλάδας γυρίζει σελίδα και το πρώτο κεφάλαιο έχει φυσικά να κάνει με το ποιος θα κάθεται στον πάγκο της. Το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήδη έχει συμφωνήσει με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του άλλοτε προπονητή του ΑΠΟΕΛ και του Παναθηναϊκού στον «γαλανόλευκο» πάγκο θα έρθει αύριο (1/8) μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών και άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Νικ Κολομπούρδας και Πρέντραγκ Έρακ. Στο επιτελείο της Εθνικής Ομάδας θα ενταχθούν επίσης και οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Οι επόμενες εξελίξεις

Όπως διαβάσατε πρώτα στο «ΦΩΣ», ήδη από τις 20 Ιουλίου, η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να επιστρέψει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έπειτα από επτά χρόνια. Το κόστος χρήσης της «OPAP Arena» ήταν δυσβάσταχτο για την ΕΠΟ ενώ μια μετακίνηση στην Θεσσαλονίκη δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δωρεάν το γήπεδό του και έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φαίνεται πως θα επιστρέψει στον Πειραιά για πρώτη φορά μετά το 2017.

Από εκεί και πέρα, ανεπιβεβαίωτες αναφορές μιλούν για προχωρημένες συζητήσεις για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές Ομάδες. Φημολογείται πως θα γίνει συνεργασία με την εταιρεία «Hellinikon» του ομίλου Λάτση για την υλοποίηση προπονητικού κέντρου Εθνικών Ομάδων, ξενοδοχείου και γραφείων για την ΕΠΟ.