Copa America: Πρεμιέρα με ισοπαλία για τη Βραζιλία, νίκη με Χάμες η Κολομβία

Η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου του Copa America. Αντίθετα η Κολομβία κέρδισε 2-1 την Παραγουάη με ηγέτη τον Χάμες Ροντρίγκες.

Copa America: Πρεμιέρα με ισοπαλία για τη Βραζιλία, νίκη με Χάμες η Κολομβία

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη την πορεία της στο φετινό Copa America.

Στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης, η «σελεσάο» έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα στην Καλιφόρνια, με τα δύο συγκροτήματα να παίρνουν από έναν πόντο στο γκρουπ.

Η ομάδα του Ντοριβάλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων (72% κατοχή) αλλά και 18 ευκαιρίες κόντρα στην αντίπαλό της, ωστόσο δεν κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Μάλιστα, στο 30’ ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Μαρκίνιος για οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια από την επιθετική προσπάθεια του Πακετά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Έτσι, το 0-0 παρέμεινε ανέπαφο με τη Βραζιλία και την Κόστα Ρίκα να μοιράζονται τη δεύτερη θέση στο γκρουπ πίσω από την πρωτοπόρο Κολομβία, η οποία κέρδισε 2-1 την Παραγουάη.

Για την Κολομβία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χάμες Ροντρίγκες που κατέγραψε δύο ασίστ στο παιχνίδι, ενώ τα γκολ του συγκροτήματος πέτυχαν οι Ντανιέλ Μουνιός (32’) και Τζέφερσον Λέρμα (42’). Για την Παραγουάη μείωσε στο 69’ ο Χούλιο Ενσίσο.