Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ολυμπιακό και μείωσε στο -3

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό και μείωσε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους Πειραιώτες στο -3 για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ολυμπιακό και μείωσε στο -3

Στο «κόλπο» του πρωταθλήματος Κ19 της Super League παρέμεινε ο ΠΑΟΚ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (12/5) χάρη στη νίκη του με 2-1 επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, εντός έδρας, στο πλαίσιο εξ αναβολής αναμέτρησης για την 23η αγωνιστική.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν μόλις στο 3' με πέναλτι-γκολ του Τσομπάνη (το κέρδισε ο Καλόγηρος), ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 34' με τον Γκιτέρσο. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν μεν με τον Πνευμονίδη στο 81', όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Στο 68’ μετά από μικρή... σύρραξη μεταξύ των παικτών αποβλήθηκαν οι Τανούλης και ο Γκιτέρσος, αφήνοντας και τις δυο ομάδες με 10 ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έφθασε στους 55 βαθμούς και πλησίασε στο -3 τον Ολυμπιακό που έχει 58, διατηρώντας -έστω και λιγοστές- ελπίδες για τον τίτλο, με τους Πειραιώτες πάντως να παραμένουν το μεγάλο φαβορί.

ΠΑΟΚ K19: Νικολακούλης, Κεσίδης, Πολυκράτης (46′ Αβράμπος), Καστίδης, Πασαχίδης, Αλμασίδης, Τσομπάνης (60′ Πολιτάκης), Καλόγηρος (75′ Καλαϊτσίδης), Γκιτέρσος, Παπαγεωργίου (51′ Σνάουτσνερ), Χατσίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ K19: Σίνα, Κουτσογούλας (59’ Δάμα), Πρεκατές (46’ Παναγάκος), Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης, Μπακούλας, Μουζακίτης (73’ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (59’ Πνευμονίδης), Χαραλαμπόγλου, Χ. Κωστούλας (59’ Καρανάτσιος).