Σλοτ: «Επέστρεψε στον καλό του εαυτό ο Νούνιες»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ αναφέρθηκε στον παίκτη του, Ντάργουιν Νούνιες.

Σλοτ: «Επέστρεψε στον καλό του εαυτό ο Νούνιες»

Ο Ντάργουιν Νούνιες έδωσε την ασίστ στον Έλιοτ στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης, για τους 16 του UEFA Champions League.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έδειξε μετά από καιρό ότι βρίσκει τη φόρμα του, κάτι το οποίο παρατήρησε και ο προπονητής του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοτ:

«Νομίζω ότι μόλις επέστρεψε στον κανονικό του εαυτό, δηλαδή είναι ο παίκτης που ήταν για επτά ή οκτώ μήνες συνεχόμενα.

Θεωρώ ότι μία ή δύο φορές - για τα παιχνίδια που ανέφερα - ήταν εξαιρετικός και για τους οπαδούς, είναι τόσο αγαπητός γιατί πάντα δίνει τα πάντα από τότε που είναι εδώ.

Αυτό έκανε πάντα, αυτό έκανε και με την Παρί Σεν Ζερμέν και την περασμένη εβδομάδα. Είχε ένα ή δύο παιχνίδια που δεν ήταν τέλεια, που επίσης είχαν να κάνουν με το ότι έχασε αυτή την ευκαιρία κόντρα στην Βίλα. Αλλά μερικές φορές, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Τώρα όμως είναι ο καλός του εαυτός».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110