Κόντε: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε - Η Ίντερ είναι ένα τανκ που φτιάχτηκε για να κερδίζει»
Οι δηλώσεις του προπονητή της Νάπολι, Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ίντερ.

Νάπολι και Ίντερ έμειναν στο 1-1, στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Serie A. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής ων παρτενοπέι, Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, ενώ εκθείασε το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κόντε δήλωσε:
Ολυμπιακός: Ο Βέλντε, η Μπόντο, το γκολ, το κίνητρο
«Υπάρχει κάποια απογοήτευση επειδή είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν πραγματικά δυνατό αντίπαλο. Η Ίντερ είναι ένα τανκ που φτιάχτηκε όλα αυτά τα χρόνια για να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και τώρα είναι η ομάδα που πρέπει να νικήσει κάποιος για να ανέβει στην κορυφή. Στο αποψινό ματς πιστεύω ότι ο Λουκάκου έκανε το καλύτερό του ματς από τότε που ήρθε στην Νάπολι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό, αλλά είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει πίστη».
Και συμπλήρωσε:
«Μετά από επτά μήνες ταξιδιού, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κάτι καλό εδώ και μπορούμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή όποιου παίζει κόντρα στην Νάπολι. Εάν μας έλεγαν στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν έναν βαθμό πίσω από την κορυφή με 11 αγωνιστικές να απομένουν, θα είχαμε “υπογράψει” για αυτό. Εκτός από εμάς, η Ίντερ και η Αταλάντα είναι έτοιμες να κυνηγήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα και η Γιουβέντους περιμένει στη σειρά».