Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήγμα με Κουρτουά και Ροντρίγκο

Ανησυχία στο «στρατόπεδο» της «βασίλισσας» ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήγμα με Κουρτουά και Ροντρίγκο

Ακόμη ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Η «βασίλισσα» νίκησε τη Ντόρτμουντ (5-2) για τη League Phase του UEFA Champions League και στρέφει πλέον το βλέμμα της στο «Ελ Κλάσικο» με τη Μπαρτσελόνα (26/10,22:00), για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Στην αποστολή των «μερέγχες» δεν θα μπορεί να υπολογίζεται ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Τιμπό Κουρτουά, εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού που αποκόμισε στη χθεσινή (22/10) αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Εκτός θα είναι και οι Ροντρίγκο με τον Αλάμπα, ενώ να θυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και ο Καρβαχάλ.

Αντικαταστάτης του Βέλγου γκολκίπερ θα είναι ο Αντρέι Λούνιν, που κάλυψε επάξια το κενό του Κουρτουά την περσινή σεζόν, κάτι που αναμένεται να κάνει και στο προσεχές ντέρμπι κορυφής με την Μπαρτσελόνα.