Μιχαηλούδης: «Δεν υπάρχει (αυτή τη στιγμή) θέμα Οκκά στην Ανόρθωση»

Κανένα θέμα με τον Γιάννη Οκκά στην Ανόρθωση δεν υπάρχει όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Μιχαηλούδης: «Δεν υπάρχει (αυτή τη στιγμή) θέμα Οκκά στην Ανόρθωση»

Τη στήριξη της διοίκησης της Ανόρθωσης συνεχίζει να έχει ο Γιάννης Οκκάς, όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Για την ήττα με την ΑΕΚ: «Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Είχαμε άσχημη εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τελική, ήταν μία εμφάνιση πολύ κακή, το παραδέχθηκε και ο προπονητής μας, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Γυρίζουμε πλέον σελίδα και βλέπουμε το ματς με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ».

Για τα σχόλια του κόσμου και τις αντιδράσεις στα ΜΚΔ αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Είδα αυτές τις αντιδράσεις, πρέπει να βλέπουμε τις απόψεις του κόσμου. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα την μία είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα, στηρίζεται ο Οκκάς και είναι στο χέρι του να αλλάξει την κατάσταση».

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Ακολουθούν ματς φωτιά, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Άρη. Εμείς πάμε στο ΓΣΠ με απουσίες. Θα λείψει ο τιμωρημένος Χρυσοστόμου. Ο Μλάντοβιτς έχει θλάση θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και μάλλον θα είναι εκτός και ο Ρόγκουλιτς. Ο Χρυσόπουλος θα είναι στο ματς με το ΑΠΟΕΛ και θα απουσιάσει με την ΑΕΛ λόγω καρτών».

Για τον Χρυσόστομου: «Κάνει πολύ καλή δουλειά, τα πάει πολύ καλά φέτος, τον πίστεψε ο Οκκάς, κέρδισε και κλήση στην Εθνική ομάδα, τον πιστεύουμε αρκετά και όπως είπαμε σε άλλες μας δηλώσεις θα τον καλέσουμε για επέκταση του συμβολαίου του».

Για τον Κριχόβιακ: «Είναι θέμα του προπονητή ποιοι ξεκινούν βασικοί. Χρειαζόταν χρόνο ο Κριχόβιακ και το είπαμε από την αρχή, κρίθηκε αναγκαίο να παίξει βασικός με την ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ: shootandgoal