Γκουαρδιόλα: «Όταν αποχωρήσω, θα είναι για το καλό της Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Γκουαρδιόλα: «Όταν αποχωρήσω, θα είναι για το καλό της Μάντσεστερ Σίτι»

Ερώτημα για το αγγλικό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποτελεί η παραμονή ή όχι του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και όλα τα σενάρια είναι εφικτά.

Παρότι υπήρξε έντονη φημολογία γύρω από το όνομά του για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, η ομοσπονδία κατέληξε στον Τόμας Τούχελ, έτσι το μέλλον του Καταλανού στη Σίτι παραμένει αβέβαιο.

Ο Γκουαρντιόλα ερωτηθείς για την παρούσα κατάσταση, απάντησε ότι δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση και έκλεισε λέγοντας πως όταν αποχωρήσει θέλει να είναι σίγουρος ότι θα είναι για το καλό της ομάδας.

«Ο σύλλογος δεν μου έχει δώσει κάποιον χρονικό περιορισμό για να πάρω την απόφαση σχετικά με το μέλλον μου. Είμαι σίγουρος ότι έχουν εναλλακτικές επιλογές για όταν θα αποχωρήσω. Αυτό είναι κάτι που θα συμβεί, αργά ή γρήγορα, και ο σύλλογος πρέπει να είναι προετοιμασμένος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Η αποχώρησή μου δεν θα είναι έκπληξη. Θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι όταν συμβεί, θα είναι για το καλό της ομάδας. Δεν θα καθυστερήσω την απόφασή μου αν νιώσω ότι αυτό θα κάνει κακό στην ομάδα. Και αν με ρωτήσουν την γνώμη μου σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης μου, θα τη δώσω, αλλά δεν θα είναι δικιά μου αυτή η απόφαση».