Χουάνγκ: Οι Αρχές ζητάνε την τετραετή φυλάκισή του

Η εισαγγελία ζήτησε τη φυλάκιση για τέσσερα χρόνια του Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος φέρεται να μαγνητοσκόπησε ερωτικές συνευρέσεις του με δύο γυναίκες.

Χουάνγκ: Οι Αρχές ζητάνε την τετραετή φυλάκισή του

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα με τις Αρχές για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος φέρεται να μαγνητοσκόπησε ερωτικές συνευρέσεις του με δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, κινηματογράφησε τις σεξουαλικές επαφές με δύο από τις συντρόφους του χωρίς τη συγκατάθεσή τους, σε τέσσερις περιπτώσεις μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2022.

Τώρα, οι εισαγγελείς απαιτούν την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για τον Χουάνγκ Ουί Τζο, με την κατηγορία ότι βιντεοσκόπησε παράνομα τις σεξουαλικές του συναντήσεις με δύο γυναίκες.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στη Σεούλ την Τετάρτη (16/10), ο Χουάνγκ είπε ότι «λυπάται βαθιά» που προκάλεσε «απογοήτευση». Ο 31χρονος Νοτιοκορεάτης μόλις τον περασμένο μήνα είχε αποχωρήσει από την Νότιγχαμ Φόρεστ για την τουρκική Αλάνιασπορ.

Τα βίντεο ήρθαν στο φως αφού η κουνιάδα του Χουάνγκ τα κοινοποίησε στα social media τον περασμένο Ιούνιο, σε μια προσπάθεια να τον εκβιάσει. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία βρήκε στοιχεία που οδήγησαν στις παράνομες πράξεις του ποδοσφαιριστή και του έβαλε κράτηση για έρευνα.

«Δεν θα κάνω τίποτα κακό στο μέλλον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ως ποδοσφαιριστής», είπε ο Χουάνγκ στο δικαστήριο της Σεούλ.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τα θύματα που επηρεάστηκαν από τις ενέργειές μου και λυπάμαι βαθιά για την απογοήτευση που προκάλεσα σε όλους εκείνους που με φρόντισαν και με στήριξαν», πρόσθεσε.

«Τα θύματα πρέπει να υπέστησαν μεγάλο πόνο και ταπείνωση και έχουν πέσει θύματα σε μεγάλο βαθμό από τη διανομή των βίντεο», είπε η εισαγγελία κατά την τελική ακρόαση, προσθέτοντας ότι είχαν υποψίες για το εάν ο Χουάνγκ «αναλογιζόταν ειλικρινά τις ενέργειές του».

Ο Χουάνγκ ζήτησε από το δικαστήριο επιείκεια, λέγοντας ότι «θα λάβει αυτό το περιστατικό ως μάθημα» για να αποφύγει να διαπράξει άλλα εγκλήματα στο μέλλον και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ως ποδοσφαιριστής.

Η ημερομηνία της απόφασης του δικαστηρίου για τον Χουάνγκ είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: shootandgoal