Πογκμπά: «Εχω μια δεύτερη ευκαρία, δεν αποκλείω να παίξω στη Ligue 1»

Αντίστροφα μετράει ο Πολ Πογκμπά για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Πογκμπά: «Εχω μια δεύτερη ευκαρία, δεν αποκλείω να παίξω στη Ligue 1»

Τον χρόνο αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έχει αρχίσει να μετράει ο Πολ Πογκμπά, από τη στιγμή που το αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο (CAS) μείωσε την ποινή αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών από τέσσερα χρόνια σε 18 μήνες.

Ο Γάλλος μέσος που πλέον έχει το δικαίωμα για να γυρίσει στα γήπεδα από τον προσεχή Μάρτιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe», τόνισε:

«Η απόφαση αυτή με έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν είχα κάνει κάτι λάθος, οπότε γιατί να μου τιμωρήσουν με τετραετή αποκλεισμό; Μου δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψω νωρίτερα σε αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Τώρα νιώθω σαν να μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Μου δίνεται πίσω κάτι που μου πήραν χωρίς λόγο. Ο Μάρτιος πλησιάζει πολύ γρήγορα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω».

Όσον αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τη Μαρσέιγ, είπε:

«Γελάω με αυτό, διότι είναι μια ιστορία που ξεκίνησε από τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος το ξεκίνησε για πλάκα. Έχω συμβόλαιο, οπότε δεν είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω, αφού δεν έχω επιστρέψει ακόμα από την τιμωρία. Έχω συμβόλαιο, οπότε σκεφτόμουν απλώς το πότε θα μπορέσω να επιστρέψω αφήνοντας πίσω μου όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον και σίγουρα βέβαια δεν αποκλείω να παίξω στη Ligue 1».

Ο μάνατζερ του παίκτη είναι ήδη σε επαφές για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ ή στη Σαουδική Αραβία.