Καρμιώτισσα: Νίκησε τον Απόλλωνα στο ντεμπούτο του Καμορανέζι (2-0)

Σπουδαία νίκη για την Καρμιώτισσα, η οποία στο ντεμπούτο του Μάουρο Καμορανέζι στην τεχνική της ηγεσία, κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα τον Απόλλωνα με 2-0.

Καρμιώτισσα: Νίκησε τον Απόλλωνα στο ντεμπούτο του Καμορανέζι (2-0)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Άντριαν Γκούλα να πατάνε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να φτιάξουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Στη συνέχεια η Καρμιώτισσα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να βγάλει την μπάλα μακριά από την εστία του Εμπάσι. .

Στο 37ο λεπτό ο Μαλόνε έκανε το σουτ, ο Σελεστίν έδιωξε στη γραμμή αλλά ο Γιούσης από κοντά σκόραρε και άνοιξε το σκορ. Ο Σέσι έκανε ωραία ενέργεια στο 45ο λεπτό, γύρισε στον Ντορεγκαράι αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά έξω.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά ώστε να πετύχει ένα γκολ ωστόσο και πάλι ήταν φλύαρος με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας να μην απειλούνται καθόλου.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει καθώς ο Γιούσης έδωσε στον Πόθο ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άντριαν Γκούλα είχαν ένα βουνό να ανέβουν μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν ωστόσο δεν κατάφεραν να φτιάξουν καλές ευκαιρίες στην εστία του Εμπασί.

Μάλιστα η Καρμιώτισα στο 89ο λεπτό μπορούσε να κάνει το 3-0 όταν ο Σμίλιανιτς βρέθηκε απέναντι από τον Λέουβενμπεργκ αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (87’ Μπάκιτς), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια (74’ Νεοφύτου), Κοβάσεβιτς, Πόθο (74’ Βρίκκης), Τσουκαλάς, Σίμιτς, Ντόρντεβιτς (62’ Σμίλιανιτς), Γιούσης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Λέουβενμπεργκ, Βούρος (86’ Μπαραχόνα), Σελεστίν, Σέσι Ντ’ Αλμέιδα (86’ Κολ), Ντορεγκαράι, Μπουαγκάρντ (63’ Ζμέρχαλ), Σάντος, Σαγάλ (37’ Ντρόζντεκ), Σπόλιαριτς, Βεϊσμπέκ, Ντε Μάρκο (63’ Λαμ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σμίλιανιτς, Ντούμπια, Αντωνίου / Ντε Μάρκο, Σάντος, Σελεστίν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / –

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Κοντεμενιώτης Γιώργος

ΠΗΓΗ: shootandgoal