Μάουρο Καμορανέζι: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τεχνικού της Καρμιώτισσας και Ιταλού άσου του ποδοσφαίρου, Μάουρο Καμορανέζι, από τον Πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Δημοσθένους, και τον τεχνικό διευθυντή, Σίμο Ταραπουλούζη.

Μάουρο Καμορανέζι: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, Μάουρο Καμορανέζι θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας των Πολεμιδιών, μετά την μετακίνηση του Σωφρονή Αυγουστή στην Εθνική ομάδα.

Μάουρο Καμορανέζι:

«Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Σίμο που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και έκανα την πρώτη προπόνηση. Θα δείτε στην συνέχεια την ομάδα, όταν θα περάσω αυτά που θέλω.

Όταν ήμουν παίκτης, ήμουν παίκτης, τελείωσε. Προσπαθώ να το απολαμβάνω καθημερινά. Ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχα και σαν ποδοσφαιριστής. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πιο αναβαθμισμένο από την Μάλτα. Η Καρμιώτισσα είναι καλή ομάδα και θέλω να την αναβαθμίσω. Βρήκα ανθρώπους που θα με στηρίξουν στην Κύπρο. Αύριο θα δείτε μία άλλη Καρμιώτισσα».