Παυλίδης: «Χαρούμενος για το γκολ - Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου»

Πανευτυχής για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μποαβίστα, δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός της Μπενφίκα, Βαγγέλης Παυλίδης.

Παυλίδης: «Χαρούμενος για το γκολ - Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου»

Η Μπενφίκα νίκησε 3-0 την Μποαβίστα και πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Το σκορ για τους «αετούς» άνοιξε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εμφάνισή του και το θετικό αποτέλεσμα.

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό. Μια εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς τώρα.

Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Αν είσαι επιθετικός, πρέπει να είσαι στην περιοχή και να σκοράρεις. Φυσικά είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου και για την ομάδα.

Είμαστε σε καλή στιγμή. Παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να συνεχίσουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια», είπε στο «Sport TV», ενώ για τον προπονητή του, Μπρούνο Λάζε, σημείωσε:

«Πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά την Μπενφίκα, τι είναι η Μπενφίκα. Προσπαθεί να μας βοηθήσει, δίνοντάς μας ευκαιρίες να σκοράρουμε παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για τους οπαδούς μας».