Άουγκσμπουργκ-Μάιντς 2-3: Διπλό στη Βαυαρία με επεισοδιακό φινάλε

Μεγάλο διπλό για τη Μάιντς με 3-2 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ σε ένα ματς μαγική εικόνα και με επεισοδιακό φινάλε. Βασικός ο Γιαννούλης για τους γηπεδούχους.

Άουγκσμπουργκ-Μάιντς 2-3: Διπλό στη Βαυαρία με επεισοδιακό φινάλε

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga πανηγύρισε η Μάιντς που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 της Άουγκσμπουργκ σε ένα πολύ ωραίο και χορταστικό παιχνίδι, το οποίο ωστόσο είναι μαγική εικόνα, αφού με πέντε τελικές πήρε τη νίκη, ενώ η αντίπαλος της είχε 33.

Βασικός για τους γηπεδούχους έπαιξε ο Δημήτρης Γιαννούλης στον οποίο και πιστώθηκε ασίστ στο δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου και έχοντας και τον γκολκίπερ τους σε μεγάλη βραδιά πήραν το διπλό.

Όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο φινάλε του η Άουγκσμπουρκ αύξανε την πίεση της στην περιοχή της Μάιντς, αλλά ο Τσέντερ με σπουδαίες αποκρούσεις κράτησε το 3-2 για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα για πέναλτι πάνω στον Σλότερμπεκ, αλλά μετά από υπόδειξη του VAR το πήρε πίσω κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Αυτή η απόφαση για το πέναλτι, όμως, άναψε τα αίματα και η ένταση συνεχίστηκε μετά το φινάλε με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται με πολύ έντονο τρόπο.

Το προφίλ της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή (20/09)

Άουγκσμπουργκ-Μάιντς 2-3

(25’ Σλότερμπεκ, 57’ Εσάντ - 13’ Σιέμπ, 15’, 49’ Μπούρκαρντ)

Σάββατο (21/09)

Χάιντενχαϊμ-Φράιμπουργκ (16:30)

Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου (16:30)

Ουνιόν Βερολίνου-Χόφενχαϊμ (16:30)

Μπόχουμ-Χόλσταϊν Κιλ (16:30)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή (22/09)

Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ (16:30)

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ (18:30)

Σεντ Πάουλι-Λειψία (20:30)

Η βαθμολογία