Ο Πόζο με γκολ στο 96’ στέρησε από την Ομόνοια 29Μ την ιστορική πρώτη της νίκη

Μέχρι το 90’+6 η Ομόνοια 29Μ κρατούσε στα χέρια της την ιστορική πρώτη της νίκη στην πρώτη κατηγορία αλλά ένα εξαιρετικό τέρμα του Πόζο έφερε το παιχνίδι στο 1-1 και την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα .

Ο Πόζο με γκολ στο 96’ στέρησε από την Ομόνοια 29Μ την ιστορική πρώτη της νίκη

Μέχρι το 90’+6 η Ομόνοια 29Μ κρατούσε στα χέρια της την ιστορική πρώτη της νίκη στην πρώτη κατηγορία αλλά ένα εξαιρετικό τέρμα του Πόζο έφερε το παιχνίδι στο 1-1 και την ισοπαλία.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις περισσότερες φάσεις και βρήκαν το τέρμα με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Τρούγιτς στο 69’.

Η Καρμιώτισσα ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ισορρόπησε η Ομόνοια 29μ και είχε σχεδόν τον απόλυτο έλεγχο στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται να γίνουν επικίνδυνοι.

Είχαν όμως ένα τέρμα στο 90’+6 με τον Πόζο με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, τέρμα που έφερε το παιχνίδι στο τελικό 1-1 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Εμπασί, Αντωνίου (53’ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Χότσκο (81’ Ντελμίρο), Ντούμπια, Νεοφύτου (46’ Τσουκαλάς), Κοβάσεβιτς, Σμίλιανιτς (46’ Πόζο), Σίμιτς, Τζόρτζεβιτς, Γιούσης (67’ Βρίκκης).

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Μπρολ, Ψάλτης, Ντεσλάντες, Αλαμπρίτης (63’ Φιάκας), Γουίλερ, Χέιλεν, Γκαρσία, Ενέμ (64’ Πική), Καρπ (76’ Αντρέου), Φερνάντες (83’ Κονομής), Τρούγιτς (76’ Αρτεμίου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου, Ντούμπια / Αλαμπρίτης, Γκαρσία

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / –

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

ΠΗΓΗ: shootandgoal