Μίλαν: «Τρίζει» η καρέκλα του Φονσέκα, ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες

Η ήττα από την Λίβερπουλ επανέφερε εσωστρέφεια στη Μίλαν, με τα δημοσιεύματα περί απομάκρυνσης του Πορτογάλου να πληθαίνουν.

Μίλαν: «Τρίζει» η καρέκλα του Φονσέκα, ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες

Σενάρια αποχώρησης του Φονσέκα από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Το κάκιστο ξεκίνημα των «ροσονέρι» στη φετινή σεζόν (μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια), δεν άργησε να φέρει την έντονη γκρίνια στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Παράλληλα, η κατά κράτος εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ για την πρεμιέρα του Champions League, έριξε περισσότερο... λάδι στη φωτιά.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν ιταλικά Μέσα, πλέον η διοίκηση της Μίλαν εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόλυσης του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μόλις τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας μάλιστα ξεχωρίσει και τον Έντιν Τέρζιτς ως το πιθανότερο αντικαταστάτη του.

Ο Τέρζιτς κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ, την οποία οδήγησε τη διετία 2022-24 και μέχρι τον τελικό του Champions League, πριν από μερικούς μήνες, όντας μάλιστα παρών στις κερκίδες του «Σαν Σίρο» όπου παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Μίλαν με τη Λίβερπουλ.

Άλλος τεχνικός που ακούγεται για τη θέση είναι ο Ιγκόρ Τούντορ. Κ Κοράτης προπονητής είναι χωρίς ομάδα μετά την απόλυσή του από τη Λάτσιο.

Πλέον, για τους «ροσονέρι» ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ίντερ (22/9, 21:45), σε μία σπουδαία αναμέτρηση που μοιάζει να αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Φονσέκα.