Ανόρθωση: «Γι’ αυτό ναυάγησε του Μπράουν – Κατανοούμε τα συναισθήματα του κόσμου»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αλλά και τη σύσκεψη της ΚΟΠ την Παρασκευή για τη βία στα γήπεδα.

Ανόρθωση: «Γι’ αυτό ναυάγησε του Μπράουν – Κατανοούμε τα συναισθήματα του κόσμου»

Αναλυτικά:

«Αν πάρουμε ένα – ένα τα παιχνίδια θα τα αναλύσουμε διαφορά και αυτό που μένει είναι η εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι που δεν ήταν καλή και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό».

Για την προσπάθεια για μεταγραφή: «Δεν έκλεισε ο μεταγραφικό σχεδιασμός, υπάρχουν περιθώρια να πάρουμε παίκτη άνεργο. Ναυάγησε του Μόργκαν Μπράουν, ήταν καθαρά επιλογή του ποδοσφαιριστή, η Ανόρθωση είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη, καθώς και για το ποσό που θα πληρώναμε για να έρθει δανεικός. Προτίμησε ο παίκτης να μείνει στον Άρη και δικαίωμά του να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ και στα παιχνίδια της ομάδας του. Ο προπονητής θέλει παίκτη για το χώρο του κέντρου, αξιολογούμε κάποιους παίκτες και περιμένουμε».

Για τη διάθεση εισιτηρίων: «Θα υπάρχει ενδιαφέρον. Πάντα προσελκύει ενδιαφέρον το ντέρμπι με την Ομόνοια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο. Από την αρχή της προετοιμασίας ο κόσμος είναι κοντά μας και μετά από το τέλος του αγώνα με την Πάφο έμειναν εκεί και τραγουδούσαν. Εκτός από την αγάπη τους δείχνουν πως έχουν υπομονή και τους ευχαριστούμε ξανά. Η Ομόνοια θα πάρει τα 800 εισιτήρια που δικαιούται όπως κάθε ομάδα που έρχεται εδώ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Παρούτης που εξέτισε την ποινή του. Εκτός οι Ιωάννου, Τεϊσέρια, Φραν Γκαρθία και ο Σπόλιαριτς που υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για ένα δεκαήμερο. Θα είναι έτοιμοι οι Ίλιεφ και Γκιούρτσο που έκαναν ντεμπούτο με την Πάφο. Θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Για τη σύσκεψη της ΚΟΠ την Παρασκευή και τη βία: «Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο, ο καθένας λέει τα δικά του, ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο. Όλους μας προβληματίζει, όχι μόνο τις ομάδας και το αντιμετωπίζουμε διαχρονικά. Δεν μπορεί να εξελιχθεί εντελώς η βία, είναι κοινωνικό φαινόμενο, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί. Είναι κρίμα να κρίνονται αγώνες από κάτι τέτοια».

«Κατανοούμε τα συναισθήματα του κόσμου, το ίδιο αισθανόμαστε και εμείς όπως υπενθυμίζουμε πως είναι μεταβατική περίοδος, ο κόσμος είναι δίπλα μας, βοήθησε και βοηθάει σημαντικά, κάναμε μεγάλες οικονομικές εκστρατείες για να τα καταφέρουμε και ευχόμαστε να παραμείνει κοντά μας και τον ευχαριστούμε που δείχνει υπομονή».

ΠΗΓΗ: shootandgoal