Γκουαρδιόλα: «Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου»

Όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με την έναρξη της δίκης για τις 115 οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι.

Γκουαρδιόλα: «Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου»

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η περιβόητη δίκη για τις 115 οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι, για την περίοδο 2012-2018.

Σε αυτό το πλαίσιο, κλήθηκε να τοποθετηθεί ο προπονητής των Πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθεί γρήγορα η υπόθεση,

«Αρχίζει σύντομα η δίκη και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα. Η ανεξάρτητη επιτροπή θα αποφασίσει και ανυπομονώ για την έκδοση απόφασης.

Δεν είμαι δικηγόρος. Υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι εδώ και στην Ισπανία, υπάρχουν πολλοί δικηγόροι. Αλλά θα περιμένω, θα περιμένουμε και θα δούμε.

Θα αποδεχτούμε όποια απόφαση βγάλει η ανεξάρτητη επιτροπή. Χαίρομαι που η δίκη αρχίζει την Δευτέρα. Ξέρω ότι θα υπάρχουν φήμες, υπάρχουν νέοι ειδικοί για αυτές τις αποφάσεις.

Ξέρω για το τι ανυπομονεί ο κόσμος, τι περιμένει, ξέρω τι διαβάζω εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Θα δούμε».

Επίσης, ο Γκουαρδιόλα ανέφερε ότι ο Νέιθαν Άκε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι μετά την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Ολλανδός αμυντικός, που τραυματίστηκε στον αγώνα Ολλανδία-Γερμανία, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια κόντρα σε Μπρέντφορντ (εντός), Ίντερ (εντός), Άρσεναλ (εντός), Γουότφορντ (εντός), Νιούκαστλ (εκτός), Σλόβαν Μπρατισλάβας (εκτός) και Φούλαμ (εντός).