Έντρικ: «Παίζω με παίκτες που έβλεπα μόνο στα video games»

Οι δηλώσεις του Έντρικ μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έντρικ: «Παίζω με παίκτες που έβλεπα μόνο στα video games»

Ντεμπούτο με γκολ για τον Έντρικ με τη φανέλα της Ρεάλ στη νίκη με 3-0 επί της Βαγιαδολίδ, που δήλωσε πανευτυχής για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο 18χρονος μπήκε στη θέση του Εμπαπέ στο 86' και βρήκε... δίχτυα στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι νιώθει χαρούμενος που παίζει με παίκτες που πριν λίγα χρόνια του έβλεπε μόνο σε βιντεοπαιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παίξαμε εδώ με τις οικογένειές μας να μας παρακολουθούν. Κερδίσαμε 3-0, με την οικογένειά μου εδώ, που ξέρουν πόσο σκληρά έχω δουλέψει κι υποφέρει, όπως έχουν υποφέρει κι εκείνοι επίσης.

Ο κόσμος με επέκρινε, το ίδιο και την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Όλοι έχουμε περάσει πολλά και αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο.

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αλήθεια, είχα παίξει ήδη εδώ στο Μπερναμπέου με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, μπόρεσα να βάλω ένα γκολ... αλλά δεν ήταν με τη Ρεάλ. Σήμερα ήταν το ντεμπούτο μου με τη Ρεάλ.

Είμαι άφωνος. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα μου έχουν συμβεί. Πάντα προσπαθούσα να κερδίζω για τον λαό της Βραζιλίας, αλλά τώρα και για τον λαό της Ισπανίας και πάντα θέλω να δίνω ένα σόου γι' αυτούς για να το απολαμβάνουν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους παίκτες, τους οποίους είχα δει μόνο σε βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό για μένα».