Από πότε έκλεισε το DEAL με Ελ Αραμπί;

Ο ΑΘΕΑΤΟΣ έμαθε σημαντικές λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Μαροκινού.

Από πότε έκλεισε το DEAL με Ελ Αραμπί;

Το σίριαλ Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είχε αίσια κατάληξη για το ΑΠΟΕΛ, με τον ποδοσφαιριστή να εντάσσεται στους πρωταθλητές με συμβόλαιο ενός έτους και προοπτική ανανέωσης για άλλο ένα.

Είναι μάλιστα καθορισμένα τα δεδομένα κάτω από τα οποία θα ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του και έχει να κάνει με τις συμμετοχές του. Σε άλλες περιπτώσεις οι γαλαζοκίτρινοι είχαν όρο αν κάποιος ποδοσφαιριστής έκανε το 50% των αγώνων της ομάδας στην ενδεκάδα, ανανεωνόταν αυτόματα το συμβόλαιο τους και προφανώς τέτοια μορφή θα έχει και η συμφωνία με τον Μαροκινό.

Η όλη ιστορία με το φλερτ ΑΠΟΕΛ-Ελ Αραμπί, άρχισε λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πέρασε από πολλά στάδια. Το τελικό deal δεν προέκυψε την Παρασκευή που ανακοινώθηκε η συμφωνία, αλλά εδώ και μέρες ανάμεσα στον Πρόδρομο Πετρίδη και τον ποδοσφαιριστή.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ήθελε πολύ τον Μαροκινό, πάνω στον οποίο πιστεύει και κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό των πρωταθλητών. Ο λόγος που καθυστέρησε να επισημοποιηθεί η συμφωνία, έχει να κάνει και με κάποια άλλα δεδομένα που προέκυψαν στην πορεία. Ο Νταβίντ Γκαγιέγο, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ελ Αραμπί, αλλά ήθελε να εξαντλήσει τα περιθώρια και με το Ρουμάνο Πούσκας για να κάνει την τελική επιλογή.

Όταν ο Ρουμάνος για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό, καθώς εκεί το ΑΠΟΕΛ κάλυπτε τις απαιτήσεις του, ενημέρωσε πως αφού διαβουλεύτηκε με την οικογένεια του, δεν επιθυμεί σε αυτό το στάδιο να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο, έγινε ορθάνοικτος ο δρόμος για Ελ Αραμπί.

Τον ποδοσφαιριστή διεκδίκησε και ο Ατρόμητος Αθηνών, προσφέροντας του επίσης πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά η ευρωπαϊκή προοπτική, οι πρωταγωνιστικοί στόχοι του ΑΠΟΕΛ και η προσέγγιση από τον Πρόδρομο Πετρίδη, έφεραν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΠΗΓΗ: shootandgoal