Λίβερπουλ: Πήρε εξιτήριο ο Άλαν Χάνσεν

Ευχάριστα νέα για τον Άλαν Χάνσεν καθώς ο θρύλος της Λίβερπουλ πήρε σήμερα (23/6) εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι.

Λίβερπουλ: Πήρε εξιτήριο ο Άλαν Χάνσεν

Ο Άλαν Χάνσεν πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από τις 9 Ιουνίου, για να συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι.

Η οικογένεια του Άλαν Χάνσεν εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο Άλαν, η Τζάνετ, ο Άνταμ, η Λούσι και η οικογένεια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ήταν συγκλονιστικό και βοήθησε πάρα πολύ.

Εκτιμούμε επίσης πολύ τον συνεχή σεβασμό που επιδεικνύεται στην ιδιωτική μας ζωή καθώς ο Άλαν συνεχίζει την ανάρρωσή του.

Σας ευχαριστούμε».

Ο Άλαν Χάνσεν ήταν ένας αμυντικός με σπάνια φινέτσα και με μια εξαιρετική σειρά διακρίσεων σε μια 14ετή θητεία στους «κόκκινους» - ήρθε από την Πάτρικ Θιστλ το 1977 - κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα Αγγλίας, τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών, δύο κύπελλα Αγγλίας και League Cup.

Ο «Jocky», όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, βρίσκεται στο top 10 των συμμετοχών όλων των εποχών για τον σύλλογο, έχοντας παίξει 620 αγώνες, ενώ ο Σκωτσέζος κεντρικός αμυντικός διετέλεσε επίσης αρχηγός της Λίβερπουλ για τέσσερις σεζόν.