Στον… ουρανό οι απαιτήσεις της Πάφου: «Είμαστε ομάδα elite, πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο»

Στον… ουρανό έφτασαν οι απαιτήσεις της Πάφου για τα επόμενα χρόνια. Η κατάκτηση του κυπέλλου άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του παφιακού συλλόγου, οι οποίοι στοχεύουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο.

Στον… ουρανό οι απαιτήσεις της Πάφου: «Είμαστε ομάδα elite, πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο»

“Αξιολογούμε τους εαυτούς μας σαν μια ομάδα της elite του κυπριακού ποδοσφαίρου, δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

«Δεν ήταν εύκολη η ανανέωση της συνεργασίας έστω και αν η Cablemet δουλεύει με επαγγελματισμό. Υπήρχαν σκληρές διαπραγμάτευσεις οι δυο πλευρές έβαλαν στην άκρη κάποιες διάφορες μικρές και καταλήξαμε σε συμφωνία. Αξιολογούμε τους εαυτούς μας σαν μια ομάδα της elite του κυπριακού ποδοσφαίρου, τέλος καλό όλα καλά. Η Cablenet θα καλύψει τις επιτυχίες της Παφου. Σαν Πάφος κοιτάζουμε τα του οίκου μας. Επειδή ακούσαμε διαφορά σε προηγούμενη δημοσιογραφική εμείς ασχολούμαστε με τα του οίκου μας. Έχουμε μόνο ψηλούς στόχους απ’ εδώ και μπρος. Στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο».

Για Τάνκοβιτς: «Θα ακολουθήσουν αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές είμαστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει η Πάφος θα τον κρατήσει».

ΠΗΓΗ: shootandgoal