Γιακίν: «Το πρόβλημα του Τσούμπερ είναι στη γάμπα, τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του»

Για τον τραυματισμό του Στιβεν Τσούμπερ ρωτήθηκε o εκλέκτορας της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν μετά το πέρας του φιλικού με την Αυστρία προσδιορίζοντας το πρόβλημα στην γάμπα κι ενημερώνοντας ότι η φύση του προβλήματος κι ο χρόνος αποθεραπείας θα γίνουν γνωστά τη Δευτέρα (10/06) 

Γιακίν: «Το πρόβλημα του Τσούμπερ είναι στη γάμπα, τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του»

Από τα ζήτηματα που θίχτηκαν στην συνέντευξη Τύπου του φιλικού μεταξύ της Ελβετία και της Αυστρίας (1-1), στο Σεν Γκάλεν ήταν κι η κατάσταση της υγείας του Στήβεν Τσούμπερ

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελβετίας, Moυράτ Γιακίν, περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Στίβεν Τσούμπερ για να δει αν θα τον έχει στο Euro.

Μετά το τέλος του ματς, στις δηλώσεις του ο εκλέκτορας των Ελεβετών τόνισε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ είναι συγκεκριμένα στη γάμπα και ότι το πιθανότερο είναι ότι τη Δευτέρα θα γίνει γνωστό το αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο Euro.

«Ο Στίβεν έχει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Θα χρειαστεί να κάνουμε εξετάσεις για διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού. Θα γνωρίζουμε τη Δευτέρα. Πραγματικά ελπίζω ο Στίβεν να μπορεί να παίξει στο Euro. Καθιερώθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ως ένας από τους πιο δυνατους παίκτες της ομάδας. Μας δίνει αρκετές δυνατότητες με τη δυναμική του και με τη δημιουργικότητά του», ανέφερε ο Γιακίν.