Λέστερ: Υποψήφιος ο Κορμπεράν!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν φέρεται να είναι στους υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Έντσο Μαρέσκα στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ

Λέστερ: Υποψήφιος ο Κορμπεράν!

Tον αντικαταστάτη του Έντσο Μαρέσκα αναζητά η Λέστερ, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ιταλός τεχνικός αποχώρησε και ανέλαβε οριστικά την Τσέλσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι «αλεπούδες» για την επιστροφή τους στην Premier League δεν είναι άλλος από τον Κάρλος Κορμπεράν, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Μπρομ, την οποία έφερε πολύ κοντά στην άνοδο από την Championship την περασμένη σεζόν.

Στη Λέστερ πιστεύουν ότι ο 41χρονος συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που τον καθιστούν ιδανικό, ωστόσο μέχρι στιγμής η υπόθεση «κολλάει» στο ζήτημα της αποζημίωσής του, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Γουέστ Μπρομ για να «σπάσει» το οποίο θα χρειαστεί ένα ποσό περί τις 3,5 με 4 εκατομμύρια λίρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κορμπεράν αντικατέστησε τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο απολύθηκε από τους «ερυθρόλευκους» μετά από μόλις 11 παιχνίδια, με τον Μίτσελ να παίρνει τη θέση του.