Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στη «μάχη» για τον Ντάγκλας Λουίζ

Ο μέσος της Άστον Βίλα, Ντάγκλας Λουίζ, είναι περιζήτητος σε μια σειρά από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Βραζιλιάνος θα κοστίσει αρκετά.

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στη «μάχη» για τον Ντάγκλας Λουίζ

Η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Γιουβέντους φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Ντάγκλας Λουίζ, ο οποίος πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική σεζόν με την Άστον Βίλα.

Ο 26χρονος βρίσκεται στο Βίλα Παρκ από το 2019 και από τότε είναι πολύ σταθερός, έχοντας πάνω από 200 συμμετοχές με τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη χρονιά πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ως τώρα στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας εννέα γκολ στην Premier League και 10 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με μια μετακίνηση μακριά από τη Βίλα και αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι διαφορετικό, με τεράστιους συλλόγους να δείχνουν θερμό ενδιαφέρον για άλλη μια φορά. Το ιταλικό δημοσίευμα του CalcioMercato αναφέρει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, αλλά σημειώνει ότι ο σύλλογος του Τορίνο θα έχει απέναντί του στη μάχη για τον Λουίζ, την τριάδα των γιγάντων της Premier League.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βίλα θα ζητήσει τουλάχιστον 60 εκατομμύρια λίρες για τον Λουίζ, αν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι μια συντηρητική εκτίμηση, δεδομένης της ισχυρής θέσης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Ο Ουνάι Έμερι έχει οδηγήσει τη Βίλα στο UEFA Champions League μετά την τέταρτη θέση στην Premier League, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει πολύ μικρότερο κίνητρο για να φύγει για να κυνηγήσει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου αλλού.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου έχει διάρκεια μέχρι το 2026, αλλά η δόξα του Champions League και η εντυπωσιακή βελτίωση της ομάδας σημαίνουν ότι ένα νέο συμβόλαιο είναι μια ξεκάθαρη πιθανότητα. Ένα νέο συμβόλαιο θα αποτρέψει σίγουρα τυχόν μνηστήρες και θα επιτρέψει στον Λουίζ να επικεντρωθεί στη σεζόν που έρχεται και στο επερχόμενο Copa America, όπου έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας.