Λίβερπουλ: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα είναι πιο δυνατός τη νέα σεζόν

Ο υπαρχηγός της ΛίβερπουλΤρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ πιστεύει ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα τον κάνουν πιο δυνατό στο μέλλον.

Λίβερπουλ: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα είναι πιο δυνατός τη νέα σεζόν

Ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έχασε σημαντικά τμήματα της περιόδου λόγω τραυματισμού, περιορίζοντάς τον σε συνολικά 37 συμμετοχές - ο χαμηλότερος απολογισμός του από το 2017-18.

Όμως, έχοντας αναρρώσει εγκαίρως για την τελευταία ευθεία του πρωταθλήματος, ο Άγγλος διεθνής επέστρεψε με μεγαλύτερη αίσθηση εκτίμησης και αποφασιστικότητας.

Όπως δήλωσε: «Φυσικά δεν είναι ποτέ ωραίο να είσαι τραυματίας. Θέλεις να παίζεις όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείς και να βοηθάς την ομάδα, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Ήταν μια σκληρή περίοδος, ήταν μια περίοδος που μου έμαθε να είμαι υπομονετικός και μια περίοδος που ήταν δύσκολη. Δεν είναι ποτέ ωραίο για κανέναν παίκτη να είναι τραυματίας, αλλά σε κάνει πιο δυνατό, εκτιμάς τις στιγμές που είσαι σε φόρμα και μπορείς να παίξεις παιχνίδια».

Η απουσία του Αλεξάντερ-Άρνολντ έδωσε σε άλλους παίκτες ευκαιρίες να λάμψουν στη θέση του δεξιού μπακ, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν δεόντως ο Κόνορ Μπράντλεϊ και ο πολυθεσίτης Τζο Γκόμεζ.

«Απλά θέλεις οι άνθρωποι να βγαίνουν μπροστά και να βοηθούν την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια», συνέχισε ο 25χρονος. «Ο Κόνορ τα πήγε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσει να μπει και να τα πάει πολύ καλά.

Φυσικά και ο Τζο Γκόμεζ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και οι δύο τους ήταν πολύ καλοί».

Η τελευταία σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στην ηγεσία της Λίβερπουλ είχε εξέλιξη, τρόπαια με τη μορφή του Carabao Cup και βελτίωση με την τρίτη θέση στην Premier League.

Αν και φυσικά απογοητεύτηκε που δεν είχε να επιδείξει περισσότερα από αυτή τη σεζόν, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ άντλησε αρκετή ενθάρρυνση από αυτήν.

Πρόσθεσε: «Ήταν μια καλή σεζόν, χτίσαμε πάνω στην προηγούμενη σεζόν, γίναμε καλύτεροι ως ομάδα, διεκδικήσαμε τον τίτλο, το πήγαμε μακριά και βελτιωθήκαμε.

Κάθε φορά που βελτιώνεσαι σημαίνει ότι είναι μια καλή σεζόν. Πάρτε τα θετικά και προχωρήστε μπροστά και ελπίζω και πάλι την επόμενη σεζόν».

Η σεζόν έκλεισε με 3 γκολ και 9 ασίστ για τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.