Serie A: Ισοπαλία για την Μίλαν, νίκη για την Γιουβέντους, στο φινάλε της σεζόν

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε την πορεία της στην Serie A η Μίλαν (3-3 με την Σαλερνιτάνα), νίκησε η Γιουβέντους (2-0 την Μόντσα)

Serie A: Ισοπαλία για την Μίλαν, νίκη για την Γιουβέντους, στο φινάλε της σεζόν

Στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα ολοκληρώθηκε η πορεία της Μίλαν και της Γιουβέντους στη φετινή Serie A. Η δεύτερη στην κατάταξη Μίλαν, κάνοντας αγγαρεία, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με την ουραγό και υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα (3-3).

Τα γκολ για τους «ροσονέρι» πέτυχαν ο Λεάο στο 21’, ο Ζιρού στο 27’ και ο Καλάμπρια στο 77’, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν ο Νουάνκο στο 64’, ο Σαμπία στο 87’ και ο Σιμί στο 89’. Η Μίλαν, πάντως, ολοκλήρωσε την σεζόν στους 75 βαθμούς, 18 πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ (έχει 93) που την Κυριακή (26/5) αγωνίζεται στην Βερόνα.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους επιβλήθηκε εύκολα της Μόντσα με 2-0 και ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση με 71 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Μίλαν. Τα γκολ για την «γηραιά κυρία» πέτυχαν μέσα σε ένα δίλεπτο, ο Κιέζα στο 26’ και ο Άλεξ Σάντρο στο 28’, στο 327ο και τελευταίο του ματς με την μαυρόασπρη φανέλα.

Η Μόντσα έχει βγάλει εδώ και καιρό το πόδι από το γκάζι, υπέστη την τρίτη σερί ήττα, ολοκλήρωσε την σεζόν με εννιά ματς δίχως νίκη και κατετάγη στην 12η θέση της κατάταξης, μένοντας σταθερά μακριά από δυσάρεστες περιπέτειες.