Λίβερπουλ: Την... βγήκε στη Μπαρτσελόνα για Ντάνι Όλμο

Η Λίβερπουλ και όχι η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο της Λειψίας όπως αναφέρει η Marca.

Λίβερπουλ: Την... βγήκε στη Μπαρτσελόνα για Ντάνι Όλμο

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν έχει ανοίξει ακόμη επίσημα, αλλά ήδη οι φήμες έχουν αρχίσει να στροβιλίζονται γύρω από πιθανές νέες μεταγραφές. Ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ όταν διαδεχθεί επίσημα τον Γιούργκεν Κλοπ την 1η Ιουνίου.

Ο Σλοτ θα αναλάβει να προετοιμάσει την ομάδα της Λίβερπουλ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την προετοιμασία να ξεκινά τον Ιούλιο. Ο νέος αθλητικός διευθυντής Ρίτσαρντ Χιουζ και ο διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου της Fenway Sports Group Μάικλ Έντουαρντς θα συνεργαστούν με τον Ολλανδό κατά τη διάρκεια της επερχόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Παρόλο που απομένουν αρκετές εβδομάδες μέχρι το επίσημο άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου, η Λίβερπουλ συνδέεται ήδη με πιθανούς στόχους. Ο Ντάνι Όλμο της Λειψίας είναι ένας παίκτης που έχει συνδεθεί με μετακίνηση στο Άνφιλντ αυτό το καλοκαίρι.

Η ισπανική Marca, υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όλμο, αλλά ότι έχει το πλεονέκτημα έναντι της Μπαρτσελόνα στην κούρσα για την υπογραφή του. Ο Όλμο φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένες εικασίες ότι θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο της Bundesliga.