Μίλαν: Πιέζει για Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Η Μίλαν έκανε την επιλογή της: θα ήθελε να κάνει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τον προπονητή της Πόρτο, τον επόμενο προπονητή της.

Μίλαν: Πιέζει για Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Υπήρξε πολύς θόρυβος σχετικά με τους υποψηφίους που θα αναλάμβαναν τη θέση του Στέφανο Πιόλι στο τέλος της σεζόν και φαινόταν ότι ο Χουλέν Λοπετέγκι ήταν ο άνθρωπος που είχε προτιμηθεί, μέχρι που μια διαμαρτυρία οπαδών ανάγκασε σε κάποιες σκέψεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Fabrizio Romano, ο Λοπετέγκι συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για να γίνει ο νέος προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες από την επόμενη σεζόν, οπότε μπορεί να διαγραφεί από τη λίστα.

Αντίθετα, πολλές ιστορίες τις τελευταίες ημέρες αφορούσαν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα τη συμφωνία του με την Πόρτο, αλλά με την προϋπόθεση ότι ο Πίντο ντα Κόστα θα παρέμενε πρόεδρος.

Τελικά ο Αντρέ Βίλας Μπόας ψηφίστηκε, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι ο Κονσεϊσάο θα μπορούσε να κοιτάξει να αποχωρήσει για μια νέα πρόκληση. Μια εξέλιξη η οποία ενδέχεται να επηρεάσει και το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό...